#

Od Topole,pa do Ravne gore-narodna pesma


Од Тополе, од Тополе, па до Равне Горе,
од Тополе, од Тополе, па до Равне Горе,
све су страже, све су страже, ђенерала Драже,
све су страже, све су страже, ђенерала Драже.

А патроле, а патроле, Калабић Николе,
а патроле, а патроле, Калабић Николе,
а заседа, а заседа, Рачића одреда,
а заседа, а заседа, Рачића одреда.

Извидница, извидница Павла Ђуришића,
извидница, извидница Павла Ђуришића,
предходница, предходница, војводе Ђујића,
предходница, предходница, војводе Ђујића.